loader


Laatste reacties

Projectbezoek Witteveen+Bos

30-05-2017, 12:38 • 1374 keer gelezen
Projectbezoek Witteveen+Bos

Op 19 mei 2017 heeft een product-marktcombinatie van Witteveen+Bos een projectbezoek gebracht aan Haarlem. Recent heeft Witteveen+Bos het projectmanagement (PMB) uitgevoerd voor de renovatie van de Buitenrustbruggen en Opmeer PR & Communicatie ingehuurd voor de communicatie binnen het PMB.  Niet alleen de Buitenrustbruggen werden bezocht, maar ook de fietskelder op het Stationsplein en de Lange Brug.

De bezoeken werden gecombineerd met een stadswandelingen en een vaartocht over het Spaarne. De medewerkers konden de stad zo beter leren kennen aangezien Witteveen+Bos één van de twee partijen is die de gemeente gaat ondersteunen bij de voorbereiding van grote onderhoudsprojecten.

Herman Opmeer was gevraagd om het bezoek voor te bereiden, te coördineren en te begeleiden. Na ontvangst in de Jopenkerk werden de medewerkers door twee stadgidsen van Gilde Haarlem rondgeleid en werd op de route de projecten aangedaan. Na de wandeltocht werd Haarlem vanaf het water bekeken met een boot van De Waterkoets. 

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.