loader


Laatste reacties

Vanaf 25 augustus weer culinair genieten bij Bubbles & Bites Bloemendaal (persbericht)

16-08-2017, 13:04 • 1655 keer gelezen
Vanaf 25 augustus weer culinair genieten bij Bubbles & Bites Bloemendaal (persbericht)

Vanaf 25 augustus kan er aan de Donkerelaan in Bloemendaal weer volop culinair worden genoten. Diverse restaurants en culinaire bedrijven hebben een tijdelijk onderkomen waar de gasten kunnen eten, proeven en drinken. Veelal Bloemendaalse bedrijven geven acte de préséance, maar ook de regio is vertegenwoordigd. Het aanbod is zeer divers van ijswinkel tot sterrenrestaurant is vertegenwoordigd. Op vrijdag en zaterdag start Bubbles &Bites om 16.00 uur maar op zondag kan er al vanaf 13.00 uur gegeten en gedronken worden.

Deelnemers van het eerste uur en nieuwkomers wisselen elkaar dit jaar af: Restaurant Noor, Zen restaurant lounge, Ratatouille Food & Wine, Bleecker Coffe & More, Brasserie DenK, Bourgondische Lifestyle, Bartje Bloemendaal, Restaurant De Bokkedoorns, Van Leeuwen Vleesch, De Uitkijk, Hans Molenaar Wijnkoperij, Bier Import Nederland, De Groot Traiteursslagers en Gebo Gelato. Hoofdsponsors zijn Kronenbourg 1664, Hans Molenaar Wijnkoperij en Stoel Makelaars en Taxateurs. Er kan cash betaald worden en bij de meeste restaurants ook met pin. Geen ingewikkeld systeem met pasjes of munten.

Ook dit jaar wordt een deel van de opbrengst voor de sponsordoeken besteed aan een goed doel. Dit jaar is dat Hertenkamp Bloemendaal. Meer informatie is te vinden op www.bubbles-bites.nl

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.