loader


Laatste reacties

Werkzaamheden Buitenrustbruggen worden merkbaar

05-11-2016, 15:47 • 1479 keer gelezen
Werkzaamheden Buitenrustbruggen worden merkbaar

De werkzaamheden aan de Buitenrustbruggen worden merkbaar. Aannemer Dura Vermeer gaat vanaf 14 november de noordelijke brug afsluiten. Een spannend moment voor omwonenden en gebruikers. Wat voor effect zal de afsluiting op het verkeer hebben die nu via één brug in beide richting afgewikkeld moet worden? Is iedereen voldoende op de hoogte? Nadat Dura Vermeer het contract had getekend werden zij ook verantwoordelijk voor de communicatie naar bewoners, gebruikers en belanghebbenden. Tot die tijd was het Projectmanagementbureau Buitenrustbruggen verantwoordelijk voor de communicatie. De uitvoering van het projectmanagementbureau ligt bij Witteveen+Bos die Opmeer PR & Communicatie heeft ingehuurd voor het communicatieadvies.

Toen Dura Vermeer de communicatie overnam was er al veel werk verricht. Belangrijke stakeholders zoals wijkraden, vervoerders, Rover, Fietsersbond en ondernemers waren al geïnformeerd over de werkzaamheden en het tijdspad. Ook was er een complete website, facebookpagina en twitteraccount. Verder waren de wensen van belanghebbende in kaart gebracht en was voor iedereen de noodzaak van de renovatie duidelijk. Alles gericht om te zorgen dat de overlast tot het minimum wordt beperkt maar in de wetenschap dat flinke vertragingen in de spits onontkoombaar zijn. De rol van Opmeer PR & Communicatie is nu vooral aan de zijlijn en het onderhouden van de website.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.